Hotel Voinicul - Logo

Adresă:

Strada Voinicilor 34, Arad 317405

Contact:

 +40 726 277 666

 office@hotelvoinicul.ro

hotelvoinicul69@gmail.com

HOTEL VOINICUL

Despre noi

Echipa noastră

 

Hotel Voinicul este o afacere de familie, de aceea șederea dumneavoastră în hotelul nostru va fi o experiență plăcută. Toți cei care ne trec pragul sunt mulțumiți de servirea de care au parte.

Despre Arad

 

Aradul este principala poartă de intrare în România, fiind cel mai important nod rutier și feroviar din vestul țării. De asemenea, Aradul beneficiază de un acces extrem de facil în ceea ce privește punctele de frontieră pe cale rutieră și aeriană. Cele mai apropiate puncte de frontieră sunt pe cale rutieră, respectiv: localitatea Turnu la o distanță de 20,3 km, orașul Nădlac la o distanță de 54 km, precum și Vărșand la o distanță de 68 km.

Înapoi spre prima pagină!

Bine ai venit la Hotel VOINICUL

 

Hotelul Voinicul este un hotel cotat cu două stele și este amplasat pe un drum cu acces ușor din orice direcție. Dispune de 15 camere pe două niveluri dotate cu baie proprie, televizor și WiFi, dintre care 7 camere sunt dotate cu aer condiționat.

Chiar dacă este așezat pe un drum principal. poziționarea lui face ca din punct de vedere fonic, zgomotul orașului să nu fie perceput.